25 Jaar NJAO

 

Geachte (oud) NJAO’er, lezer, muziekvriend,

Dit kalenderjaar bestaat het NJAO 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Zo organiseert het NJAO een jubileumconcert en een Jubileum Kerst Play-In. Ook wordt er een CD opgenomen.

En om het jubileum extra feestelijk te maken: Op het EMJ in Neerpelt behaalde het NJAO op 29 april j.l. een 1e prijs cum laude.

CD opnames 4 juni, 10 september en 8 oktober.

Met een crowdfunding actie op www.voordekunst.nl is het benodigde geld binnengehaald om CD opnamen te maken. De eerste 5 nummers zijn al opgenomen. Na de zomervakantie wordt de rest opgenomen. Dit i.s.m. musicus en producent Mirek Walton.

De BBQ en de officiële jubileumreceptie die gepland stond op 10 september kan vanwege ruimte technische redenen, cd opnamen en te weinig animo helaas niet doorgaan.

Jubileumconcert + CD presentatie 19 november Apeldoorn 14.30 uur.

Op zondag 19 november vindt het 25-Jarig Jubileumconcert plaats in Apeldoorn, Kerkzaal De Drie Ranken, Eglantierlaan 202, 7329 AP Apeldoorn, aanvang 14.30 uur.

Tevens wordt dan de nieuwe cd officieel gepresenteerd!! Kaartjes voor dit concert boekt u alvast hier: https://eventix.shop/bt8sqxec

Oud bestuursleden ontvangen een aparte uitnodiging en toegangskaarten voor dit bijzondere concert.

Kerst Play-In

Op 17 december vindt er een bijzonder kerstconcert/play-inn plaats In Lochem i.s.m. Dinie Zweverink.

Zweverink Muziek bestaat 75 jaar en daarom formeert Dinie een orkest van oud leerlingen en het NJAO verzorgt een open play-in.

Inschrijven voor deze play-in kan via massoltof@hotmail.com De inschrijfkosten bedragen 10 euro en hiervoor krijg je koffie/thee en wat versnaperingen op de dag zelf en de bladmuziek ruim van te voren in je mailbox. De betaling kan je via deze link voldoen: https://eventix.shop/wa5yqtqn

Met muzikale groet, namens alle NJAO’ers en het bestuur van het NJAO,

Jorind Josemans, dirigent